top of page

Sat, 14 Oct

|

Location is TBD

Shibari - kurs

Det er endelig tid for Shibari-kurs med Tromsø BDSM!

Billetter er ikke på salg
Se andre arrangementer
Shibari - kurs
Shibari - kurs

Time & Location

14 Oct 2023, 13:00 – 17:00

Location is TBD

About the event

Vi har den store glede av å endelig kunne ønske velkommen til Shibari-kurs for medlemmer av BDSM Tromsø med superflinke Appelsinpike som kommer fra Oslo for å holde kurs for oss! 😍

Kurset blir avholdt den 14.10, nærmere info om tidspunkt og adresse for oppmøte blir tilsendt de som får plass på kurset. Det er svært begrenset med plasser, og påmeldingene vil bli prioritert i kronologisk rekke. Kun gyldige påmeldinger vil bli vurdert.

Kurset egner seg best for nybegynnere, og vil ha hoved-fokus på de som er nye til Shibari, og de som har utforsket litt fra før.

Vi ber om at de som har vært på nybegynner-kurset som var tidligere, står over å melde seg på dette, slik at flest mulig kan få best mulig nytte av kurset.

Ved påmelding må du ha bekreftet partner, ellers vil ikke påmelding være gyldig. Vi kan dessverre ikke være behjelpelige med å finne tau-partnere. ♥

Kurset vil bli avholdt fra formiddagen, hold av dagen. Det blir en lunsjpause hvor man enten kan spise medbrakt matpakke eller bestille fra type foodora o.l. Vi tenker også legge til rette for sosialisering etter kurset for de ønsker. 😊

Pris for deltagelse:

Medlemmer av BDSM Tromsø: 400,- Ikke-medlemmer av BDSM Tromsø i følge med et medlem: 700,- Vi vet at interessen for denne typen kurs er stor, og vil jobbe for å få til flere kurs- også for viderekommende.

Pakkeliste:

3-4 bunter tau egnet for bondage, de bør være cirka 8m og være lagd av hemp, jute eller andre naturfibre. Ikke nylon/klatretau. Yogamatte/Pledd å sitte på. Sikkerhetssaks eller annet egnet redskap for å kutte tau. Behagelige, tettsittende klær. Mat og drikke. Klubben stiller med litt snacks også til deltagerne. Si ifra om du har noen allergier eller noe annet vi bør vite om før kurset.

Vi gleder oss til å se dere der! ❤

Link til skjema for påmelding her:

https://forms.gle/TTfYzkzwGaMFysseA

Link til video som må sees før kurset her

Vi minner også om at vi har rabattavtale med Tauogting med -10% på kjøp. Meld oss for rabattkode.

Share this event

    bottom of page