top of page

Medlemskap

For å bli medlem i Tromsø BDSM gjør du følgende:

 

Les Vedtekter og Generelle Arrangement regler.

 

Fyll ut Søknad om medlemskap.

 

Du vil bli kontaktet av klubben for å avtale tid og et offentlig sted (gjerne en café eller lignende) for et introduksjonsmøte. På møtet snakker vi litt om klubben og deg for å bli litt kjent med deg og du med oss, og du kan spørre evt. spørsmål du måtte ha. Vi anbefaler også at du har deltatt på et cafétreff med oss før du melder deg inn, men dette er ikke et krav.​ Etter introduksjonsmøtet, om alt har gått som ønskelig, betaler du medlemskontingent for resterende måneder av året.

 

Vi forbeholder oss retten til å avslå søknader om vi ikke anser deg og foreningen som en bra match.

 

Informasjon om medlemskap

For å være medlem av Tromsø BDSM må du være fylt 18 år. Pris for et års medlemskap er 500,- per kalenderår og faktureres i begynnelsen av året. For å bli medlem må du ha vært igjennom et introduksjonsmøte.

Vi bruker primært FetLife for informasjon og kommunikasjon med våre medlemmer, men om du av ulike grunner ikke ønsker/har mulighet til å opprette bruker på FetLife, ta kontakt med oss.

 

Hva får du som medlem?

 

Som medlem får du muligheten til å delta på alle våre arrangementer som fester, hytteturer, spillkvelder, workshops m.m. I tillegg kan du delta på arrangementene til våre samarbeidsforeninger. Du får tilgang til gode og eksklusive rabatter på netthandel og butikk. Sist men ikke minst, du blir en del av en fantastisk flott forening og et flott miljø!

 

 

Klubbrabatter for medlemmer:

 

Erotikk1 på Jekta:

30% rabatt på varemerket Avalon. Avalon-produktene er de beste og mest solide BDSM-varene vi har ute for salg.

15% rabatt på øvrige produkter, med unntak av merkene Womanizer og We-Vibe. 

NB: Ikke glem å vise medlemskortet ditt.

 

Rabatter på nettsider:​

 

Ildfull

15% på Ildfull.no

 

Tau og Ting

10% medlemsrabatt på Tau og Ting

 

Vuxen

 20% avslag på Vuxen.no

 

Send melding til BDSM Tromsø for rabattkoder og spørsmål. Vi jobber kontinuerlig for enda flere fordeler for våre medlemmer, og tar gjerne imot ønsker og forslag til flere.

    bottom of page